Belangrijke update breedtesport jeugd lessen ma t/m wo

Vanaf 1 november kunnen de breedtesport jeugd lessen van maandag tot en met woensdag helaas geen doorgang vinden.

Beste (ouders van) leden,
 
In de nieuwsbrief van oktober hebben we jullie geïnformeerd over het nieuws dat Leon stopt als buurtsportcoach van V&K per 1 november 2021. Met dit bericht willen we jullie een update geven over de huidige stand van zaken.
 
De afgelopen maand hebben wij er alles aan gedaan om een nieuwe buurtsportcoach/trainer te vinden. Dit doen we samen met Sport Service Noord-Brabant en Guus Beweegt je. Helaas moeten we mededelen dat we op dit moment nog geen nieuwe buurtsportcoach/trainer hebben kunnen aanstellen. Dat betekent dat we met veel pijn, een groot deel van al onze breedtesport jeugd lessen voorlopig stil moeten leggen. Dit betreuren we als vereniging zeer en hadden gehoopt niet tot dit punt te komen….. 
 
Inmiddels zijn een aantal lessen weer gestart! In onderstaande tabel staan de lessen op dit moment voorlopig geen doorgang kunnen vinden:
  

Discipline Dag Tijd Leeftijd
Turnen Maandag 15.45 - 16.45 uur  5 t/m 8
    16.45 - 17.45 uur  9 t/m 14
  Dinsdag 16.00 - 17.00 uur 6-7
    17.00 - 18.00 uur  8-9
    18.00 - 19.00 uur  10-11
Turnen Woensdag 15.00 - 16.00 uur  6-7
    16.00 - 17.00 uur  8-9
    18.00 - 19.00 uur  10-11
    19.00 - 20.00 uur  12+
Freerunnen Maandag 17.45 - 18.45 uur  8 t/m 14


* de lessen op vrijdag Wijde Wereld ondervinden geen hinder. 

We begrijpen dat dit veel vragen bij jullie oproept over hoe nu verder. Zolang wij de lessen niet kunnen aanbieden, zal er geen contributie geïncasseerd worden. Zodra de lessen weer worden hervat, zal de contributie volgens de normale regels weer worden geïncasseerd.

In samenwerking met de partners blijven we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk een nieuwe buurtsportcoach aan te stellen en nieuwe trainers te werven en te binden aan onze club. Echter is dit een grote uitdaging, waar veel sportverenigingen mee worstelen. We willen dan ook een oproep doen aan jullie als ouders/verzorgers om eens binnen je eigen netwerk te kijken of er wellicht iemand is die interesse heeft in een functie als buurtsportcoach of als trainer van V&K, dat kan ook voor 1 uurtje! Wellicht ben jij zelf diegene die ons uit de brand kan helpen? Bij interesse, meer info of vragen graag contact opnemen met janne.bijker@venkuden.nl
 
Met z’n allen zien we natuurlijk graag dat we al onze lessen zo snel mogelijk weer kunnen hervatten. Wij zetten alles op alles om weer met de kinderen lekker te kunnen sporten! 
 
Mochten jullie nog een boekje van de grote clubactie hebben, zou het enorm fijn zijn als jullie deze bij ons in de brievenbus kunnen doen (Germenzeel 900) of even afgeven bij de bar. Alvast super bedankt. 

We hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd. Zodra er nieuws is en we lessen weer kunnen hervatten, sturen we jullie vanzelfsprekend een update.

Sportieve groet,
Bestuur V&K