Ontmoetingsplein Mellepark opgeleverd!

YES! Op woensdag 26 mei is Ontmoetingsplek Mellepark opgeleverd en hebben we de sleutels in ontvangst mogen nemen. Vanaf maandag 31 mei kunnen we sporten & bewegen in de nieuwe sporthal!

Onze droom is werkelijkheid geworden...

Een enorme mijlpaal voor ons als vereniging, waar veel vrijwilligers zich voor hebben ingezet en we als club gestreden hebben voor een eigen 'thuis'. Onder leiding van Diana Boelhouwers is V&K een lange tijd geleden gestart met lobbyen voor een (eigen) ingerichte accommodatie. Toen er in 2018 een nieuwe kans op ons pad kwam, is dit opgepakt door een nieuwe enthousiaste groep onder leiding van Suze de Jong en Albert Zwaans. Met het ontwikkelen van Ontmoetingsplein Mellepark, de goedkeuring door de Algemene Ledenvergadering in 2018 van V&K en het raadsbesluit van de gemeente Uden is de droom van V&K in mei 2021 gerealiseerd. 

Kersverse voorzitter Koen Andringa is trots op iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan het verwezenlijken van de lang gekoesterde wens. Door deze accommodatie kunnen we onze verschillende disciplines verbinden tot één hechte vereniging. Tevens hebben onze leden en door het Ontmoetingsplein een ruimte om elkaar te ontmoeten voor en na het sporten”.

Wij kijken enorm uit naar een mooie samenwerking tussen Gemeente Uden, De Palster, Kanteel Kinderopvang en OBS Camelot. Samen met deze partners zullen we voor veel beweging in het gebouw gaan zorgen! 

Ontmoetingsplein Mellepark is ontworpen door architect Sebastiaan Robben en uitgevoerd door onder andere Van der Heijden bouw, SORS adviesgroep, Willems Installatietechniek en Herlings Electro Techniek.

 

Mellepark

 

Sporthal

 

Ingerichtezaal