Ledenadministratie

Onderstaand vind je alle ledenadministratie informatie die belangrijk is voor jou als (toekomstig) lid van V&K.

Aanmelden

Wil je eerst kijken of de les waar je aan wilt deelnemen iets voor jou is? Meld je dan hier aan voor twee gratis proeflessen! 

Na de 2e proefles beslis je of je lid wilt worden of niet. Als je lid wilt worden, vraag dan aan de trainer(ster) een aanmeldformulier, vul deze volledig in en geef deze dan terug aan de trainer(ster). Hierna wordt alles automatisch geïncasseerd. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00. Het inschrijfgeld wordt tegelijk met de betaling van de eerste contributie betaald.

Verandering van les(sen)

Altijd doorgeven met een mutatieformulier! Als u meerdere lessen volgt en met 1 les stopt dient ook een mutatieformulier ingevuld te worden en geen afmeldformulier. Het mutatieformulier kun je mailen aan ledenadministratie@venkuden.nl.

Opzeggen

Dit dient plaats te vinden 1 maand voordat de nieuwe contributieperiode begint. Hiervoor dien je gebruik te maken van het afmeldformulier. Het afmeldformulier kun je mailen aan ledenadministratie@venkuden.nl. Wij verzoeken je dit tevens aan de trainer mede te delen.

Wijzigingen

Ga je verhuizen of krijg je een ander telefoonnummer of e-mailadres? Geef dit dan door aan de ledenadministratie via het mutatieformulier. Het mutatieformulier kun je mailen naar ledenadministratie@venkuden.nl.