Wie zijn wij?

V&K, een vereniging in beweging. Een plek waar iedereen elkaar ontmoet door gymnastiek. Van het leren van de basis van bewegen, tot gymnastiek op wedstrijdniveau, tot blijven bewegen op latere leeftijd: V&K is jouw springplank naar een leven lang bewegen met plezier.

Verleden tot heden

De vereniging is opgericht in november 1958 en ontstaan uit een recreatieve groep voor volwassenen. Later richtte de vereniging zich met name op de jeugd. Er bleek onder de Udense jeugd veel belangstelling te zijn voor een gymnastiekvereniging. Sindsdien is de club uitgegroeid tot een maatschappelijk betrokken vereniging van meer dan 500 leden.

V&K is er voor iedereen!

Voor jongeren die vol energie willen turnen, acrogymmen of freerunners die tricks willen leren. Maar ook voor volwassenen die willen blijven bewegen en samen een kopje koffie drinken of voor (ex-)hartpatiĆ«nten die willen werken aan beweging onder professionele begeleiding. Voor ouders die samen hun kleintje de basisvormen van bewegen leren tijdens guppiegym. Voor vrijwilligers en lesgevers die willen helpen om iedereen te laten bewegen met plezier. Met ruime openingstijden, een prachtige accommodatie en een veilig klimaat, voel jij je zeker thuis. 

Infographic