Clubpakje V&K bestellen!

Je kunt weer clubpakjes bestellen! Leuk voor op de wedstrijden en je mag er natuurlijk ook in trainen. Ze zijn vanaf nu te bestellen via de link.

Hoi allemaal!

Je kunt weer clubpakjes bestellen! Leuk voor op de wedstrijden en je mag er natuurlijk ook in trainen. Ze zijn vanaf nu te bestellen via deze link:

De kleine pakjes (116, 128, 140, 152 & 164) kosten 45,95 euro en de grotere pakjes (S, M, L & XL) kosten 49,95 euro. Dit geld dient direct overgemaakt te worden op het rekeningnummer in de vragenlijst. Retourneren is niet mogelijk, dus om de maat te bepalen kun je onderstaande maat tabel gebruiken. Bij de show aankomende zondag zullen er ook paspakjes aanwezig zijn van alle maten, dus daar kun je passen. Twijfel je heel erg? Bestel dan een maatje groter.

Je kunt bestellen tot en met zondag 7 juli. Hierna zullen de bestellingen en betalingen gecheckt worden en zul je een bevestigingsmail ontvangen. Het is niet zeker wanneer de volgende bestelronde zal zijn, dus als je voor de wedstrijden nog verzekerd wil zijn van een pakje, bestel hem dan nu! Vanwege de vakantie zit er wel wat extra levertijd op, naar verwachting zul je je pakje aan het begin van komend seizoen ontvangen van je trainster.

Voor vragen kun je mij een appje sturen of een mailtje sturen naar: webshop@venkuden.nl